Leštící sada Proxxon 10-ti dílná

Leštící sada Proxxon 10-ti dílná
-5 %
Běžná cena s DPH 499 Kč 474 Kč 392 Kč bez DPH
Na kamenné prodejně se může cena zboží lišit.
Skladem 1ks
Osobně v prodejně:úterý 2.4Přepravní společností:středa 3.4
Kód28285VýrobceProxxonZáruka24 měsíců

Technické parametry

Na leštění kovů, skla, ušlechtilých kovů, porcelánu a plastu.
Sadu tvoří po jednom kuse:
Stopková lešticí tělíska ve tvaru válce, kužele a kola,
Silikonové lešticí tělísko ve tvaru paraboly, válce a kotouče,
Bavlněný a kožený lešticí kotouč 
A lešticí pasta.
Včetně upínacího trnu 2,35 x 44 mm.

Popis

Čistící a leštící nástroje v profesionální kvalitě

Sada je určena na leštění kovů, skla, ušlechtilých kovů, porcelánu a plastu.

Elastický lešticí kotouč lze použít na opracování zlata, bílého zlata, stříbra a na finišování při výrobě nástrojů a forem; je vhodný pro zlato, ocel a porcelán. Bavlněné, kožené a plstěné lešticí tělísko využijete k dosažení vysokého lesku kovů, zlata, stříbra, barevných kovů, mosazi, hliníku, keramiky a porcelánu za použití lešticí pasty; lze použít též na lakovaná dřeva nebo plasty.

Plstěná lešticí tělíska jsou určeny k dosažení vysokého lesku kovů, zlata, stříbra, neželezných kovů, mosazi, hliníku za použití lešticí pasty. Jsou vhodná též na dokončovací práce při výrobě nástrojů a forem. Elastické silikonové lešticí tělísko a kotouček je určen především na leštění a uhlazování povrchů, na ušlechtilé kovy, barevné kovy, ušlechtilou ocel, sklo, porcelán, dřevo, gumu a plasty; zúžený kotouček se hodí především do úzkých prostor.

Rozsah dodávky

Sadu tvoří po jednom 1ks elastický lešticí kotouč, po jednom kuse bavlněné, kožené a plstěné lešticí tělísko, plstěné lešticí tělísko ve tvaru válce a kuželu, 1ks elastické silikonové lešticí tělísko ve tvaru kuželu a kotouček ve tvaru paraboly, 1ks upínací trn 2,35x44mm a leštící pasta.
Popis a technické parametry
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení