Sací hadice Heron Agros SE 70mm, 2,5m s koncovkami, 3", 70mm

Sací hadice Heron Agros SE 70mm, 2,5m s koncovkami, 3", 70mm
2 590 Kč 2 140 Kč bez DPH
Na kamenné prodejně se může cena zboží lišit.
Skladem u dodavatele > 5ks
Osobně v prodejně:pátek 5.4Přepravní společností:pondělí 8.4
Kód8898114VýrobceHERON-prislusenstviZáruka24 měsíců

Technické parametry

Sací hadice Agros SE 70mm, 2,5m s koncovkami
Velmi kvalitní sací hadice pro použití v zemědělství, stavebnictví a v průmyslu. Může přepravovat sladkou a mořskou vodu, odpadovou vodu, hnojiva, chemické roztoky, kašovité hmoty s abrazivními účinky apod. Vynikající volba pro jednotky HZS a JSDH na všechny typy kalových a tlakových čerpadel a pro použití při záplavách a hasících pracích. Přednosti savic AGROS: - vysoké hodnoty mechanických vlastností - vysoká odolnost proti oděru - vysoká ohebnost a nárazuvzdornost - vysoká životnost - vysoká odolnost proti vakuu, vlivu počasí a chemickým vlivům.
Tech. údaje: 3", 70mm, 2,5m
Popis: pro 8895106, 8895105, 8895102

Popis

Velmi kvalitní sací hadice pro použití v zemědělství, stavebnictví a v průmyslu. Může přepravovat sladkou a mořskou vodu, odpadovou vodu, hnojiva, chemické roztoky, kašovité hmoty s abrazivními účinky apod. Vynikající volba pro jednotky HZS a JSDH na všechny typy kalových a tlakových čerpadel a pro použití při záplavách a hasících pracích. * Přednosti savic AGROS: * - vysoké hodnoty mechanických vlastností * - vysoká odolnost proti oděru * - vysoká ohebnost a nárazuvzdornost * - vysoká životnost * - vysoká odolnost proti vakuu, vlivu počasí a chemickým vlivům Spojky Heron B75 jsou opatřeny speciálním sacím těsněním pro dokonalou těsnost při sání!. Pracovní teplota od -20°C až do +60°.
Popis a technické parametry
Na vašem soukromí nám záleží
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Povolit všePodrobné nastavení